Na het grote succes van de eerste die edities, is er weer een nieuwe burlesque cursus gepland.

​Hou je wel van een leuke uitdaging? Mag het een beetje spannend, maar ook met humor zijn? Ja?! Welkom bij Burlesque! De kunst van de verleiding.

 

Deze is gepland op de volgende data:

Les 1: Vrijdag 30 september – 21.00 – 22.30u

Les 2: Vrijdag 7 oktober – 21.00 – 22.30u

Les 3: Vrijdag 21 oktober – 21.00 – 22.30u

Kosten:  €45 pp (inclusief btw)

 

Wat kun je verwachten tijdens een les?

De heupen én de lachspieren gaan los tijdens een aantal actieve lessen waarin je ook nog eens een nieuwe vorm van bewegen gaat leren.

 

Wat is Burlesque?

Burlesque is vooral bekend vanwege de sexy bewegingen, maar wisten jullie dat het Italiaanse woord burla eigenlijk “grap” betekent? Burlesque is een showstijl die al meer dan 150 jaar bestaat. Het is een combinatie van dans, theater en de klassieke striptease, waarbij de kunst van de verleiding centraal staat. Het is lekker extravagant, met typische accessoires zoals boa’s, handschoenen, waaiers en veren, hoedjes.. Burlesque is pikant maar absoluut niet ordinair.

​Vooral humor plezier en vrouwelijkheid staan ​centraal! Een workshop Burlesque is een mix van lachen en teasen, dansen en acteren, elegant en uitdagend, spannend en actief. De docent leert jullie de typische Burlesque loopjes, bewegingen, expressies, de verschillende types en sluiten af met de choreografie voor een prachtige einddans.

Let’s dance shimmy shake tease and have fun!​

 

Aanmelden kan via info@paalsport.nl.