Inleiding

Op zoek naar een leuke, sportieve en gezellige vrijgezellen of vriendinnen workshop? Een workshop Paalsport doet het altijd! De workshop is geschikt voor sporters en niet- sporters. Door de deskundige en opgeleide begeleiding wordt er rekening gehouden met eventuele blessures.

Paalsport is de sportieve en acrobatische vorm van paaldansen, waarbij er verschillende technieken worden uitgevoerd aan een verticale paal. Het is een combinatie van krachttraining en cardiotraining wat uiteindelijk een work-out is voor het gehele lichaam. Er zijn overeenkomsten met turnen, ballet, yoga, aerobics en verschillende dansvormen.

Inhoud workshops

De workshop paalsport duurt 1,5 tot 2 uur. In het eerste uur worden verschillende basistechnieken aangeleerd, welke gecombineerd worden tot een kleine dans. Hierna zullen, voor de gene die willen, enkele gevorderden technieken aan bod komen, zoals onderste boven hangen. Natuurlijk laat de instructrice ook nog zien wat het resultaat is van veel oefenen. workshop paaldansen is vooral erg leuk, waarbij een ongedwongen sfeer is: niets hoeft; alles mag.

Vraag direct een workshop aan!

Aanvragen