Alweer 5 jaar geleden heb ik mij, samen met een vriendin, aangemeld voor een proefles. Een beetje spannend was het wel, maar dat gevoel was tijdens de les al snel weg. Na deze proefles waren we beiden super enthousiast en hebben wij ons direct ingeschreven! Loes weet je heel snel op je gemak te stellen en geeft op een hele prettige manier les. Er zit veel afwisseling in de lessen, wat het niet alleen leuk houdt, maar de oefeningen helpen je ook om de moves in de paal te verbeteren. Haar energieke en vrolijke manier van doen werkt aanstekelijk en haalt net dat beetje extra uit jezelf. Ditzelfde geldt ook voor de andere instructrices, ook zij maken van elke les iets leuks! Paalsport staat voor mij vooral voor positiviteit, fun en kracht. Al sta je er niet bij stil, je wordt er een stuk sterker van! In de 5 jaar dat ik bij Studio Paalsport sport, ben ik van 1 les naar 3 lessen per week gegaan. Ik ga nog elke les met plezier sporten en baal
wanneer ik, om wat voor reden dan ook, een les moet missen. Paalsport is voor mij niet alleen een uurtje sporten, maar ook een momentje voor mezelf: om m’n
hoofd even helemaal leeg te maken en om het gezellig te hebben met de meiden in de les. Het maakt niet uit op welke dag je gaat of in welke les je meedoet, iedereen is oprecht aardig voor een ander en helpt elkaar waar nodig. Ik heb hier een heleboel leuke vriendinnen aan overgehouden en zou het echt niet meer kunnen missen!

Julie

Vanuit mijn opleiding had ik de mogelijkheid om een aantal paalsport lessen te volgen. Op het begin vond ik het spannend maar al na de eerste les vond ik het leuk. Hierna heb ik besloten om wekelijks les te gaan volgen.
Ik ben nooit echt sportief geweest, mede door negatieve ervaringen met andere sporten. Voor mijn gevoel was ik nooit goed genoeg was of paste niet in de groep.
Ik ben blij dat ik deze sport ben gaan doen. Het was fijn om in een beginnersgroep te starten waar we met zijn alle tegelijk begonnen, hierdoor was er geen groot niveauverschil. Al snel ging ik van 1 les in de week naar 2, zodat de pasjes aanleren voor mij makkelijker werd. Mijn zelfvertrouwen groeit nog elke keer als ik weer iets nieuws kan en ik word vrolijk als ik terug kijk op alles wat ik heb geleerd in de lessen. Door het volgen van paalsport ben ik zeker sportiever en gemotiveerder geworden. Nu ga ik bijvoorbeeld ook af en toe hardlopen, fiets ik meer en ga ik wekelijks naar yoga.

Irma

Sporten bij paalsport is ontzettend leuk! Na de geboorte van mijn zoontje was ik onzeker en was de drempel om weer te gaan sporten ontzettend hoog. Door de goede begeleiding tijdens het paaldansen heb ik op een fijne, maar vooral ook leuke manier mijn conditie en kracht weer kunnen opbouwen.

Whitley
Na jaren fitness was ik op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Na een proefles paalsport ben ik niet meer weggegaan. Je sport op een leuke manier en het is meteen een workout voor je hele lichaam. Ik vind paalsport nooit eentonig omdat er altijd weer een nieuwe uitdaging is. Er is altijd wel een doel dat je wilt behalen. Door de doelen die behaalt krijg je meer zelfvertrouwen en blijf je gemotiveerd. Omdat je in een groep les krijgt leer je van anderen en anderen weer van jou. Maar ook al krijg je les in een groep, je kunt je eigen tempo bepalen en er is ruimte voor eigen wensen.
Cecilia