Loes Ceelen
Loes CeelenEigenaresse en docente
Mijn naam is Loes, eigenaresse van Studio Paalsport (sinds 2013).

Al vanaf Jongs af aan was sport en bewegen een belangrijk onderdeel in mijn leven. Als spring in het veld was ik als kind al continue in beweging. Nadat ik gestopt was met Turnen en begonnen ben met Fitnessen zocht ik een andere uitdaging en kwam ik bij de nieuwe sport uit: paaldansen. Al snel merkte ik dat mijn hart bij deze sport ligt. Tegelijkertijd volgde ik een opleiding aan Fontys Sporthogeschool, deze studio (sport en gezondheid) heb ik in 2014 met succes afgerond. De opleiding aan de Sporthogeschool en een aantal jaren ervaring in het lesgeven (van paaldansen, fitness, groepslessen tot zwemles) gaf mij de achtergrond en de kracht om de studio over te nemen.

Naast het verzorgen van lessen gaat mijn interesse uit naar leefstijl en gezondheid, ik werk dan ook als Leefstijladviseur en begeleid mensen die hun leefstijl willen veranderen. Wat ik het allerbelangrijkste vindt is dat mensen zichzelf mogen zijn en zij happy kunnen/mogen zijn met wie ze zijn. Daarom vind ik onderling respect, aandacht en interesse belangrijke aspecten in de studio. Ik geef dagelijks les, maar iedere les is weer een feestje!

Colette
ColetteInval docente en workshop instructrice
Joyce
JoyceDocente en workshop instructrice