Mogelijkheden

Een workshop paalsport is mogelijk op een van onze locaties of op een eigen georganiseerde locatie.

Onze locaties zijn: Helmond, Eindhoven, Valkenswaard, Aarle-Rixtel, Geldrop.

Uw eigen locatie is altijd in overleg moet voldoen aan een aantal eisen ivm de paal, buiten locaties zijn altijd mogelijk. Wij helpen u ook graag bij het vinden van een geschikte locatie bij u in de buurt.

Een workshop paaldansen is geschikt als een leuke, actieve activiteit waarbij veiligheid, plezierbeleving, funfactor voorop staat! Je zult zien dat je na 2uur meer kunt dan je vooraf had gedacht. Het is een leuke beleving en iedereen kan meedoen, zo doen ook regelmatig (schoon)moeders mee met de workshop. Uiteraard wordt de vrijgezel tijdens de workshop in het zonnetje gezet: ze zal alle technieken als eerste proberen en mag (als ze wil) voor ons na de workshop een klein dansje doen!
De workshop paaldansen wordt ook regelmatig geboekt door groepjes vriendinnen die een vriendinnen dag organiseren. Het is een erg leuke en actieve workshop waarbij veiligheid, plezierbeleving, funfactor voorop staat! Je zult zien dat je na 2uur meer kunt dan je vooraf had gedacht. De workshop is geschikt voor alle leeftijden.
Het is ook mogelijk om een workshop paaldansen te boeken voor op je evenement. Zo geven we regelmatig workshops op bijvoorbeeld ladiesnight, braderieën, feesten, sport/cultuurdagen op scholen etc. We beschikken over een mobiele paal die we mee kunnen nemen naar de desbetreffende locatie. Het kan een super leuke aanvulling zijn op je evenement.
Ook kun je een workshop paalsport boeken voor op een kinderfeestje. De workshop kan bij je thuis gegeven worden of op onze locatie in Helmond (andere locaties zijn helaas niet geschikt voor deze workshop). Bij kinderen staat vooral het klimmen en klauteren voorop. Het leuke is dat kinderen een

grotere krachtverhouding hebben dan volwassenen en weinig angst kennen, daarom leren zij ontzettend snel. Wist je dat er sinds 2015 2 speciale categorieën op het NK paaldansen zijn voor kinderen, de sport is gelukkig steeds meer geaccepteerd waardoor dit mogelijk is.

De workshop is geschikt vanaf 7 jaar, vraag meer informatie voor de speciale prijzen voor een kinderfeestje!

Prijzen

4 t/m 7 personen

3000pp
  • Voor 1.5 uur
  • Meerprijs eigen locatie: 50 euro bij een locatie binnen een straat van 75 km vanaf Helmond

8 t/m 15 personen

3000pp
  • Voor 2 uur
  • Meerprijs eigen locatie: 50 euro bij een locatie binnen een straat van 75 km vanaf Helmond

Meer dan 15 personen

Op aanvraag
  • Voor 2 tot 2.5 uur
  • Meerprijs eigen locatie: 50 euro bij een locatie binnen een straat van 75 km vanaf Helmond